КУХАР, КОНДИТЕР, ОФІЦІАНТ, БАРМЕН

Кві 25, 2023

ВПРОВАДЖЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ТЕНДЕНЦІЙ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

PROFESSIONAL ENGLISH COURSE FOR CHEFS, WAITERS AND BARMEN. ІНТЕРАКТИВНИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ПІДРУЧНИК

ЗБІРНИК ІНСТРУКТИВНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ КАРТОК ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З ПРЕДМЕТУ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА»

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ НА ТЕМУ: «ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ПРОДУКТІВ МОРЯ: РАКИ АБО КРЕВЕТКИ ВІДВАРНІ, КАЛЬМАРИ В ТОМАТНОМУ АБО СМЕТАННОМУ СОУСІ, КРАБИ З РИСОМ І СОУСОМ, МОРСЬКИЙ ГРЕБІНЕЦЬ ВІДВАРЕНИЙ З СОУСОМ ТА ІН. ПРАВИЛА ВІДПУСКУ, ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ»

ПРИГОТУВАННЯ СУПІВ. РОБОЧИЙ ЗОШИТ

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА» УРОКУ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ ЗІ СМАЖЕНОГО М’ЯСА (ЯЛОВИЧИНИ) ПОРЦІЙНИМИ ШМАТКАМИ: БІФШТЕКС, ФІЛЕ, ЛАНГЕТ, АНТРЕКОТ, РОМШТЕКС ТА ІНШЕ» З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОГРАМНО[1]ПЕДАГОГІЧНИХ ЗАСОБІВ ПІДТРИМКИ ВИВЧЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ШЛЯХОМ ВПРОВАДЖЕННЯ КОМПЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА ОНЛАЙН-КУРСУ ПРИГОТУВАННЯ СОУСІВ

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ-КОНФЕРЕНЦІЇ З ПРЕДМЕТІВ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА» ТА «ФІЗИКА І АСТРОНОМІЯ» НА ТЕМУ: «КАВА. ПРАВИЛА ПРИГОТУВАННЯ КАВИ. ВЛАСТИВОСТІ ГАЗІВ, РІДИН І ТВЕРДИХ ТІЛ»

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ-ТРЕНІНГУ З БІОЛОГІЇ І ЕКОЛОГІЇ НА ТЕМУ: «РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ – ОСНОВА НОРМАЛЬНОГО ОБМІНУ РЕЧОВИН»

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ЕЛЕМЕНТАМИ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ НА ТЕМУ: «ПРИГОТУВАННЯ ФАРШІВ ТА НАЧИНОК»

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА ЕЛЕКТРОННОГО ПОСІБНИКА НА ТЕМУ: «МЕХАНІЧНА ОБРОБКА МОРЕПРОДУКТІВ»