У БІНПО ВІДБУЛОСЬ УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ БАКАЛАВРАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 053 «ПСИХОЛОГІЯ»

21.02. 2022

15 лютого 2022 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України відбулось урочисте вручення дипломів бакалаврам спеціальності 053 «Психологія».

Для студентів-випускників, керівництва та викладачів БІНПО вручення дипломів – визначна подія, адже це передусім урочисте оприлюднення результатів спільної плідної співпраці.

На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернулась директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка Вікторія Сидоренко, яка привітала випускників із закінченням навчання в Інституті. Вона зазначила, що для бакалаврів – це перша сходинка у здобутті вищої освіти та підкреслила, що випускники Інституту – це професіонали, які здатні критично мислити, приймати рішення в інтересах людини та суспільства. Директорка зазначила, що перед випускниками відкриваються нові життєві обрії та побажала, щоб вони були ясними, а диплом бакалавра Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти був не лише документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до великої родини БІНПО.

Щирі слова привітання пролунали від заступника директора з навчальної роботи Володимира Кулішова, який привітав випускників з початком нового етапу в житті та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я, творчої наснаги, життєвих гараздів і нових звершень, цікавих відкриттів та процвітання, практичної реалізації планів і задумів.

Завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту Ігор Грозний побажав випускникам активно використовувати знання та гідно представляти БІНПО в усіх галузях науки, освіти та виробництва.

Завідувач кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну Євгеній Івашев привітав випускників з новим досягненням, побажав подальшого розвитку у професійній діяльності.

Відповідальний секретар відбіркової комісії Андрій Єрмоленко ознайомив випускників із особливостями вступу до магістратури БІНПО, термінами здачі ЄВІ та ЄФВІ, термінами подачі документів для конкурсного відбору.

Дипломи освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 053 «Психологія» отримали здобувачі освіти заочної форми навчання. Цьогоріч дипломи з відзнакою отримали Гайдаєнко Марина та Костоглод Ірина.

Шановні випускники, у цей радісний день колектив працівників БІНПО вітає Вас з успішним закінченням Інституту.

Зичимо Вам натхнення і невичерпної енергії для реалізації всього задуманого!