У БІНПО ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ У 2022 РОЦІ

02.02. 2022

26 січня відбулося перше у 2022 році засідання Вченої ради Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти. Засідання було розпочато з приємної події. Голова Вченої ради, директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка Вікторія СИДОРЕНКО вручила дипломи організаторам та модераторам Освітнього фесту на тему «Трендвотчінг ринку праці у сфері професійної освіти: тенденції, драйвери розвитку, прогнози», що проводився у рамках Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2021».

У ході роботи Вченої ради було обговорено та прийнято ряд важливих рішень щодо підсумків року, що минув, та перспектив роботи Інституту у 2022 році. До порядку денного засідання Вченої ради було включено питання:

  • про підготовку та підвищення кваліфікації фахівців із використанням технологій дистанційного і змішаного навчання, цифрових освітніх ресурсів у 2022 році;
  • про виконання плану-графіка підвищення кваліфікації педагогічних працівників державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти в 2021 році та організація освітнього процесу в 2022 році;
  • про організацію і проведення внутрішнього моніторингу якості підготовки і підвищення кваліфікації фахівців;
  • фінансовий звіт БІНПО за 2021 рік та фінансовий план на 2022 рік;
  • про організацію конкурсу на краще заняття для здобувачів освіти і слухачів КПК у 2022 році;
  • про організацію і проведення загальноінститутського конкурсу студентських наукових робіт;
  • про організацію конкурсу на краще науково-методичне забезпечення освітнього процесу в 2022 році;
  • про організацію конкурсу на кращу випускну роботу (проєкт) слухача КПК.

Серед іншого, затверджено та рекомендовано до друку збірник тез VІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Психолого-педагогічні аспекти навчання дорослих в системі неперервної освіти»за науковою редакцією Сидоренко В.В., докторки педагогічних наук, професорки кафедри педагогіки, психології та менеджменту.

Бажаємо Вченій раді БІНПО успішної роботи у 2022 році!