ВІДКРИТА ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ «МОДЕРНІЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ ТА СУСПІЛЬСТВА»

31.01. 2022

У Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України відбулася відкрита онлайн-лекція «Модернізація професійної освіти в умовах цифровізації економіки та суспільства».

На лекції були присутні 185 слухачів, які проходять курси підвищення кваліфікації на базі БІНПО, зокрема викладачі професійно-теоретичної підготовки, майстри виробничого навчання. Представники з 5 областей України: Київської, Харківської, Черкаської, Кіровоградської, Херсонської та міста Києва.

Проводили відкриту лекцію відразу 8 модераторів:

Сидоренко В.В. – директорка БІНПО, професорка, докторка педагогічних наук,

Кулішов В.С. – заступник директорки БІНПО з навчальної роботи, доцент, кандидат педагогічних наук,

Єрмоленко А.Б. – завідувач кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін, доцент, кандидат політичних наук

Івашев Є.В. – завідувач кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну, доцент, кандидат юридичних  наук

Грозний І.С. – завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту, професор, доктор економічних наук

Лукіянчук А.М. – вчена секретарка,  доцентка, кандидатка психологічних наук

Сташенко С.В,  завідувачка відділу  цифровізації освітньої діяльності,  старша викладачка завідувач кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну

Петрушак О.М. – завідувачка відділу сучасних технологій виробництва, старша викладачка кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін

Щипська Т.П. – завідувачка навчального відділу, старша викладачка кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін.

Під час онлайн-лекції відбулось віртуальне знайомство з Інститутом, напрямами роботи кафедр і структурних підрозділів в умовах цифровізації, презентація освітніх інновацій, розроблених і впроваджених у закладі. Лекцію супроводжували цікаві і практико зорієнтовані родзинки від кожного модератора, відео-, скрайбінги.

Онлайн-лекція відбулась  у форматі жвавого і цікавого обговорення актуальних питань модернізації професійної освіти, забезпечення її якості.