ПОДОЛАННЯ ЦИФРОВОГО РОЗРИВУ У БІНПО

28.01. 2022

Використання цифрових технологій у професійній освіті є однією з безальтернативних вимог сьогодення. Відтак результатом ефективного навчання має бути формування інноваційного педагогічного працівника, готового конкурувати і бути активним у сучасному інформаційному суспільстві, обізнаного в питаннях цифровізації освіти, інформаційної грамотності, комунікації та кібербезпеки; креативного користувача цифрових технологій, який має вміння та навички щодо створення цифрових знань та впровадження технологій дистанційного і змішаного навчання в професійній діяльності.
У 2022 році до команди кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України долучився доктор педагогічних наук, професор Самойленко Олександр Миколайович. Олександр Миколайович має багаторічний науково-практичний досвід із упровадження заходів цифровізації вітчизняної системи професійної освіти, є одним із розробників освітньої платформи БІНПО LMS «Профосвіта».
Нагадаємо, що у БІНПО успішно функціонує Онлайн академія цифрових технологій, тож запрошуємо усіх охочих скористатися унікальною можливістю одержати знання та практичні навички щодо використання сучасних освітніх цифрових технологій від одних із найкращих вітчизняних спеціалістів!
Створюємо майбутнє разом!