У БІНПО ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ КОРПОРАТИВНОГО ТИМБІЛДИНГУ

24.01. 2022

21січня 2022 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти відбулася перша у 2022 році зустріч у СТУДІЇ КОРПОРАТИВНОГО ТИМБІЛДИНГУ!
Методологічний семінар на тему «МЕНЕДЖМЕНТ ПРОЄКТНОЇ ТА ГРАНТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» для науково-педагогічних працівників БІНПО провела Горошкова Лідія Анатоліївна, докторка економічних наук, професорка кафедри педагогіки, психології та менеджменту.
Відкрила зустріч Сидоренко Вікторія Вікторівна, директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка кафедри педагогіки, психології та менеджменту, яка звернула увагу присутніх на актуальність і своєчасність обговорюваних питань.
Командна робота – основа будь якої діяльності, особливо грантової та проєктної. Досвід командної роботи важко переоцінити, тому зустріч та обговорення питань викликали зацікавленість науково-педагогічних працівників та мотивували на активну участь у наукових проєктах МОН та НАПН України
До обговорення було запропоновано ряд питань:
порівняння вітчизняної та зарубіжної системи фінансування проєктів ;
особливості внутрішнього фінансування проєктів ;
вимоги до учасника проекту та його цільових показників;
теоретичні та практичні поради щодо набуття досвіду у проєктні діяльності.
Нагальна та цікава інформація, підкріплена прикладами з власного досвіду, захопила увагу присутніх та викликала дискусію.
Дякуємо Лідії Анатоліївні за цікаву інформацію, натхнення та мотивацію!