У БІНПО ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАЙКРАЩИХ ОСВІТНІХ ПРАКТИК ДЛЯ СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

17.01. 2022

13 січня 2022 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України відбулась презентація матеріалів педагогічного досвіду та кращих освітніх практик для замовників освітніх послуг, які проходять підвищення кваліфікації в Інституті. Модерувала захід Оксана Петрушак, завідувачка Відділом сучасних технологій виробництва БІНПО.
Слухачі курсів підвищення кваліфікації ознайомились із напрямами роботи Консалтингового центру «Новітні педагогічні і виробничі технології» (vstvbinpo@ukr.net), діяльність якого передбачає науково-методичний супровід безперервного професійного розвитку педагогів в умовах неформальної та інформальної освіти та надання дорадницької, консультативної, фасилітативної допомоги, поширення кращих освітніх практик.
Педагогічні працівники закладів професійної освіти Херсонської та Київської областей мали можливість ознайомитись з матеріалами впровадження кращих освітніх практик за професіями, що розміщені в інформаційно-аналітичному ресурсі «Методична скарбничка» (режим доступу: https://profosvita.org/).
У ході презентації матеріалів викладачі професійно-теоретичної підготовки і майстри виробничого навчання закладів професійної освіти мали можливість отримати компетентні відповіді на актуальні запитання у створеному мережевому освітньо-цифровому просторі.
Співпраця з відділом сучасних технологій виробництва БІНПО – це можливість поповнити інноваціями свій багаж педагогічних надбань та підвищити особистий престиж і престиж Вашого закладу освіти.
Користуйтесь можливістю отримати нові знання та почерпнути нові ідеї для свого педагогічного зростання! Зацікавились? Запрошуємо до професійного партнерства!