У БІНПО ВІДБУЛИСЯ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

30.12. 2021

28 грудня 2021 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти відбулися загальні збори трудового колективу. На порядок денний було винесено низку важливих питань, серед яких:

1. Вибори делегатів на загальні збори колективу ДЗВО «УМО» НАПН України.

2. Звіт про діяльність директора БІНПО за період із 1.01 по 31.12.2021 року.

3. Звіт про фінансову діяльність БІНПО за період із 1.01 по 31.12.2021 року.

4. Звіт про діяльність профспілкового комітету БІНПО за період із 1.01 по 31.12.2021 року.

Вікторія Сидоренко, директорка БІНПО, звітувала про діяльність Інституту в 2021 році, що була спрямована на реалізацію стратегічних напрямів діяльності закладу освіти (внутрішня система забезпечення якості освіти, використання технологій дистанційного та змішаного навчання при підготовці і підвищенні кваліфікації фахівців, створення єдиної освітньо-цифрової екосистеми БІНПО, науково-дослідна робота, інтернаціоналізація освітньої діяльності тощо). Директорка представила Swot-аналіз діяльності Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти. Акцентувала увагу на здобутках, проблемах, нових викликах та перспективах розвитку БІНПО в 2022 році. Із повним звітом про діяльність директорки можна ознайомитися на офіційному сайті БІНПО (https://binpo.com.ua/).

Головний бухгалтер БІНПО Світлана Гірка ознайомила членів трудового колективу з основними показниками фінансової діяльності БІНПО у 2021 році, плановими і фактичними даними.

Віра Харагірло, голова профспілки БІНПО, та Олександр Сахно, бухгалтер профспілки, представили повний фінансовий звіт про діяльність профспілкового комітету БІНПО в 2021 році.

Загальні збори трудового колективу БІНПО пройшли в атмосфері співпраці та конструктивної взаємодії.