НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ БІНПО ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У XXIII МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ АВТОРСЬКОЇ ЛЯЛЬКИ «МОДНА ЛЯЛЬКА» ТА ХХV МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «РУКОДІЛЛЯ. БІЗНЕС & ХОБІ»

14.12. 2021

10 грудня 2021 року науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України взяли участь у роботі XXIII-ої Міжнародної виставки авторської ляльки і Тедді «Модна лялька» та ХХV-ої Міжнародної виставки «Рукоділля. Бізнес & Хобі». За рейтингом World Expo, ці виставки визнані одними з найбільш популярних у Києві.
XXIII Міжнародна виставка авторської ляльки і Тедді «Модна лялька» – головний виставковий проєкт країни, який об’єднав сотні тисяч майстрів, художників, колекціонерів та поціновувачів лялькового мистецтва України та всієї світової творчої спільноти. Виставковий проєкт презентував такі тематичні алеї: «Авторська лялька», «Арт-лялька», «Ляльки reborn», «Ведмедики Тедді та друзі», «Blythe&Co».
У заходах виставки взяли участь понад 316 експонентів: компаній, магазинів, студій та майстерень, майстрів, дизайнерів та художників, а також юних майстрів-конкурсантів.
ХХV Міжнародна виставка «Рукоділля. Бізнес & Хобі» для зручності експонентів та відвідувачів була розподілена на такі тематичні алеї, як: «Хобі маркет», «Чарівний бісер», «Фелтинг та Арт текстиль», «Зв’язано з любов’ю», «Печворк» та «Арт хендмейд». Виробники товарів для рукоділля представили широкий асортимент сучасних матеріалів та аксесуарів, промислове та побутове швейне обладнання, пряжу власного виробництва, тканини, нитки, фурнітуру.
Оксана Петрушак, завідувачка відділу сучасних технологій виробництва БІНПО, відвідала презентації світових новинок різноманітних напрямів рукоділля, товарів для творчості та хобі, фурнітури, тканин, керамічних виробів, товарів для художників, долучилася до практичного семінару та майстер-класу з упровадження сувенірної продукції у системи мотивації, лідерства для досягнення більшої результативності у навчанні, естетичному вихованні молоді. Ознайомилась з експозицією авторських колекційних, антикварних, інтер’єрних ляльок, ляльок BJD.
Щиро вдячні організаторам виставок за атмосферу творчості, легкості і краси, можливість торкнутись чарівного світу мистецтва ляльки, познайомитись з авторами та ляльковими майстрами.