НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ БІНПО ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЮВІЛЕЙНОМУ XX МІЖНАРОДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ ФОРУМІ

20.11. 2021

18 листопада 2021 року науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України відвідали ювілейний XX Міжнародний промисловий форум.
Науково-педагогічні працівники БІНПО побачили сучасне промислове обладнання на власні очі, протестувати його робочі потужності, особисто поспілкуватися з першими особами компаній і підприємств, побували на презентаціях новітніх промислових технологій, обладнання, інструментів, комплектуючих та послуг.
Завідувачка відділу сучасних технологій виробництва Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти Оксана Петрушак стала учасницею спеціалізованих виставок у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей.
Міжнародний промисловий форум – це найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих та визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки. Організатором форуму
є ТОВ «Міжнародний виставковий центр».
За 20 років розвитку Форум став традиційним місцем зустрічі професійного співтовариства експертів для консолідації зусиль всіх зацікавлених представників науки, освіти, виробництва і бізнесу.
У 2020 році Промисловий форум та його виставкові заходи відвідали 5823 фахівця, взяли участь 173 підприємства, було представлено 10 країн-учасниць (Австрія, Грузія, Іран, Туреччина, Польща, Італія, Німеччина та ін.), загальні площі, на яких розмістились 5 виставкових заходів складають 13000 м2.
Формула успіху Промислового Форуму проста: учасники представляють обладнання та ефективну технологію, надають якісну консультацію щодо продукції від перших осіб, з якими важко поспілкуватися у звичайних умовах, але які у відкритому доступі протягом всієї виставки.
Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя.
На території Міжнародного виставкового центру під егідою XX Міжнародного промислового форуму відбулися в єдиному форматі Міжнародні спеціалізовані виставки:

  • Металообробка (металообробні технології, обладнання);
    – УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання);
    – УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва);
    – УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали);
    – Гідравліка. Пневматика;
    – Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників);
    – Автоматизація і робототехніка (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об’єктів промисловості);
    – Підйомнотранспортне, складське обладнання;
    – Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольновимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація);
    – Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони).
    Цьогорічне ювілейне проведення Форуму об’єднало близько 250 провідних виробників і постачальників обладнання і технологій з 18 країн світу. Серед прем’єр Форуму – розширення найактуальнішої тематики Автоматизація експозицією Робототехніка, що зумовлене світовим трендом стрімкого розвитку роботизації в промисловості.
    Модернізації зазнали й традиційні тематики, зокрема експозиції УкрЛитво, Металообробка, Гідравліка, Пневматика і Підйомнотранспортне, складське обладнання, УкрЗварювання.
    Вдячні організаторам форуму за хорошу організацію. Бажаємо Вам ефективної роботи, процвітання, нескінченної енергії у досягненні поставленої мети, творчої наснаги у вирішенні нових завдань, здорової конкуренції і гарного самопочуття в цей непростий час. З нетерпінням чекаємо на зустріч з усіма учасниками наступного року!