У БІНПО ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ОСОБИСТІСНИЙ ДОСВІД ЯК УМОВА РОЗВИТКУ МОТИВАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕДАГОГА»

17.09. 2021

16 вересня 2021 року на базі Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України відбувся регіональний науково-практичний семінар «Особистісний досвід як умова розвитку мотивації професійної діяльності педагога». Тематичним партнером семінару виступив Чорноморський морський коледж Одеського національного морського університету.

Модератор заходу – Алла Лукіянчук, кандидатка психологічних наук, доцентка, вчений секретар БІНПО.

Учасниками семінару стали педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одеської області, а також науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти. До участі в обговоренні питань долучилися колеги з Київської, Луганської та Житомирської областей.

Під час семінару розглядалися актуальні питання професійного розвитку фахівців в умовах безперервної професійної освіти; мотивація педагога як умова зростання професійної компетентності; індивідуальна траєкторія професійного розвитку педагога: формальна, неформальна та інформальна освіта; особистісний досвід професійної діяльності педагогічного працівника у розвитку його психолого-педагогічної компетентності.

Відкрила захід Вікторія Сидоренко, директорка Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти, докторка педагогічних наук, професорка кафедри педагогіки, психології та менеджменту.

З роботою Школи педагогічного коучингу БІНПО як інноваційної моделі професійного розвитку сучасного  фахівця ознайомила її модераторка Віра Харагірло, старша викладачка кафедри педагогіки, психології та менеджменту.

У відкритому інформаційному середовищі БІНПО відбувся цікавий обмін перспективним педагогічним досвідом між науковцями і практиками, обговорення проблем розвитку професійної компетентності педагога на основі власного професійного та особистісного досвіду.

Запис семінару можна переглянути на ютуб-каналі БІНПО.

Дякуємо нашим замовникам освітніх послуг за співпрацю у розбудові інноваційного освітнього середовища професійної освіти.