У БІНПО ВІДБУВСЯ ОНЛАЙН-ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

13.06. 2021

10 червня 2021 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти відбувся Онлайн-день відкритих дверей.

До заходу доєднались понад 70 майбутніх вступників.

Захід проводився у середовищі Google Meet із синхронною трансляцією на YouTube-каналі.

На заході були присутні зацікавлені вступом для здобуття вищої освіти, слухачі курсів підвищення кваліфікації, які з радістю повертаються до Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти.

Онлайн-день відкритих дверей розпочався вітальним словом директорки БІНПО, докторки педагогічних наук, професорки кафедри педагогіки, психології та менеджменту Сидоренко Вікторії Вікторівни, яка розповіла про історію закладу, кадровий склад, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців бакалаврського та магістерського рівнів.

Гаранти освітніх програм (доцент кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін, к.п.н., доц. Кулішов Володимир Сергійович (Педагогіка вищої школи), доцентка кафедри педагогіки, психології та менеджменту, к.псих.н. Торба Наталія Григорівна (Психологія), академік АЕН України, д.е.н., професорка кафедри педагогіки, психології та менеджменту Горошкова Лідії Анатоліївни (Менеджмент) розповіли про особливості освітніх програм та перспективи подальшого працевлаштування.

Під час зустрічі вступники отримали вичерпні відповіді  на актуальні запитання.

День відкритих дверей – гарна можливість обговорити питання вступу з представниками Відбіркової комісії, зокрема особливості вступної кампанії, терміни прийому документів, строки подачі документів для реєстрації на додаткову сесію ЄВІ для вступників до магістратури на базі освітнього ступеню «бакалавр», терміни зарахування на навчання тощо.

Переглянути відеозапис ОНЛАЙН-ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У БІНПО можна на каналі YouTube за посиланням: https://youtu.be/GbddgMKOQ7E

З нетерпінням чекаємо на зустріч з нашими майбутніми студентами! Будуйте своє майбутнє з нами!