У БІНПО ВІДБУВСЯ ОНЛАЙН-ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

30.04. 2021

29 квітня 2021 року Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України гостинно відкрив свої двері вступникам-2021 для віртуальної екскурсії.

Онлайн-день відкритих дверей проводився в середовищі Google Meet із синхронною трансляцією на YouTube-каналі.

Онлайн-день відкритих дверей розпочався вітальним словом директорки БІНПО, докторки педагогічних наук, професорки кафедри педагогіки, психології та менеджменту Сидоренко Вікторії Вікторівни, яка розповіла про історію закладу, кадровий склад, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців бакалаврського та магістерського рівнів, інновації та здобутки Інституту, унікальну модель безперервного професійного розвитку сучасного фахівця, студента, започатковану у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти.Вікторія Вікторівна зазначила, що важливими векторами діяльності БІНПО є академічна мобільність, міжнародна співпраця, міжнародне стажування, які забезпечують підвищення конкурентоспроможності студентів і викладачів на внутрішньому та міжнародному ринку праці, сприяють розвитку Soft Skills для успішної кар’єри.

В.о. заступника директора з навчальної роботи Денисова Анастасія Володимирівна, представила дорожню карту вступника, розповіла про особливості вступу в 2021 році за пільговими категоріями, використання ваучеру Державної служби зайнятості, що дає особі право на підготовку за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.

На численні питання вступників надав змістовні відповіді відповідальний секретар відбіркової комісії, завідувач кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін, к. політ. н., доцент Єрмоленко Андрій Борисович. Ґрунтовною і корисною була інформація про графіки вступу, особливості подання документів, складання ЗНО тощо.

Продовжила ознайомлення із особливостями вступної компанії-2021, к.псих.н., доцент, вчений секретар Лукіянчук Алла Миколаївна, яка надала покроковий алгоритм реєстрації на ЄВІ, ознайомила вступників із фаховими випробуваннями для різних спеціальностей.

В.о. завідувача кафедри педагогіки, психології та менеджменту Харагірло Віра Єгорівна, завідувач кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін, к. політ. н., доцент Єрмоленко Андрій Борисович, завідувач кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну, к.с-г.н., доцент Сахно Олександр Володимирович представили науково-педагогічних працівників кафедр, розповіли про навчальні дисципліни, заходи міжнародного, всеукраїнського рівня, які проводяться кафедрами.

Емоційно забарвленими були доповіді гарантів освітніх програм: доцента кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін, к.п.н. Кулішова Володимира Сергійовича (Педагогіка вищої школи), доцентки кафедри педагогіки, психології та менеджменту, к.псих.н. Торби Наталії Григорівни (Психологія), академіка АЕН України, д.е.н., професорки кафедри педагогіки, психології та менеджменту Горошкової Лідії Анатоліївни (Менеджмент).

Особлива вдячність здобувачам освіти, які підготували яскраві, динамічні, змістові відеоролики про навчання у БІНПО.

Гості заходу зазначили дружню, родинну атмосферу, яка панувала під час Дня відкритих дверей. Колектив Інституту із нетерпінням чекає зустрічі із студентами-першокурсниками у новому навчальному 2021-2022 році!

Переглянути відеозапис ОНЛАЙН-ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В БІНПО можна на каналі YouTube за посиланням: https://youtu.be/F7WoSnYdURQ