БІНПО ЗДОБУВ ПЕРЕМОГУ В ТЕНДЕРАХ НА НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ У СФЕРІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

31.03. 2021

У березні 2021 року Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України брав участь в конкурентному відборі з підвищення кваліфікації на базі підприємств.

За результатами конкурсу БІНПО здобув перемогу в тендерах:

1. У тендері КП «Швидкісний трамвай» (м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл.) на надання послуг з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації (25 осіб);

2. Тендерного комітету на надання послуг з навчання та перевірки знань педагогічного персоналу ПрАТ «Суха Балка» (м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл.) (90 осіб).

КП «Швидкісний трамвай» – це транспортна система підземного трамваю, що об’єднує можливості метрополітену і трамваю, розташована у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Підприємство працює з 26 грудня 1986 року. Загальна кількість працівників становить 1830 осіб. Довжина лінії складає 28 км, на ній розташовано 30 станцій, з них під землею – 6,8 км з 4 станціями.

ПрАТ «Суха Балка» – одне з провідних підприємств в Україні, що спеціалізується на видобутку залізної руди підземним способом. До складу рудника «Суха Балка» входять дві шахти з підземними дробильними комплексами і поверхневими дробильно-сортувальними комплексами. Роботу підприємства також забезпечують: шахтобудівельне управління (гірничокапітальні роботи і будівництво об’єктів на поверхні); сервісне управління (забезпечення потреби шахт в номенклатурі, необхідній при виробництві, забезпечення потреби підприємства в автомобільному транспорті за рахунок власного парку автомашин і ремонтної бази, відвантаження товарної продукції). На підприємстві працює більше 3000 працівників.

Співпраця із такими потужними замовниками освітніх послуг дозволяє БІНПО розширити спектр функціональних та організаційних підходів щодо організації освітнього процесу, враховувати потреби і запити потенційних замовників вітчизняного ринку праці, освоювати нові напрями співпраці із ключовими стейкхолдерами.