НОВИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ПАРТНЕР БІНПО – НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

25.03. 2020

10.02.2020 року розпочато перший етап курсів підвищення кваліфікації слухачів категорії «Старші майстри закладів професійної (професійно-технічної) освіти» на базі Вищого професійного училища № 1 (м. Рівне), тьютор групи – к.п.н., доцент кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти Кулішов В.С.

Рівненське ВПУ № 1 – це головна кузня в Рівненській області не тільки кадрів кваліфікованих робітників-будівельників, а й молодших спеціалістів будівельного профілю. Тут створена сучасна навчально-матеріальна база, яка повністю відповідає зростаючим вимогам суспільства до фахівців будівельних професій. Навчальні кабінети, майстерні, полігони дають можливість організувати освітній процес на високому науково-методичному рівні і водночас максимально наблизити до реальних виробничих умов.

Слухачі курсів підвищення кваліфікації (старші майстри ЗП(ПТ)О Харківської, Донецької, Миколаївської, Чернігівської, Кіровоградської, Закарпатської, Дніпропетровської та Рівненської областей) із задоволенням оглянули матеріально-технічну базу та навчально-виробничі майстерні ВПУ № 1 та приєдналися до майстер-класу (11.02.2020) з курсу «Утеплення фасадів з використанням матеріалів ТМ «FOVEO TECH».

У рамках проведення курсів підвищення кваліфікації та з метою організації професійного партнерства і співпраці, зміцнення освітніх, наукових та інформаційних зв’язків, підвищення ефективності та якості освітнього процесу було підписано Угоду про співпрацю між Білоцерківським інститутом неперервної професійної освіти та Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Рівненській області.

Загалом, освітній процес на курсах підвищення кваліфікації старших майстрів проходить в атмосфері творчих дискусій і продуктивного професійного спілкування.