КОНКУРЕНТОЗДАТНИЙ ФАХІВЕЦЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ – СТРАТЕГІЯ ДІЯЛЬНОСТІ БІНПО

25.02. 2020

Із 13.01.2020 р. по 17.01.2020 р. слухачі категорії «Викладачі професійно-теоретичної підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти» на базі Вищого професійного гірничо-будівельного училища м. Горішні Плавні Полтавської області опановували програму організаційно-мотиваційного етапу  підвищення кваліфікації (тьютор – к.п.н., доцент кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти В.С. Кулішов).

Під час занять було обговорено ряд питань з дидактики професійної освіти та освітніх інновацій у професійній діяльності педагога закладу професійної (професійно-технічної) освіти (доцент В.С. Кулішов В.С.), трудових відносин та охорони праці у професійній освіті (ст. викладач А.С. Даценко), педагогічного менеджменту та психології професійної діяльності педагога закладу професійної (професійно-технічної) освіти (доцент Н.Г. Торба).

15.01.2020 р. керівництвом Вищого професійного гірничо-будівельного училища (директор Сулима Василь Михайлович) було організовано екскурсію до музею та оглядових майданчиків ПрАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат (м. Горішні Плавні Полтавської області) для викладачів Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти та слухачів курсів підвищення кваліфікації (групи З-І-5М та З-І-6В). Підприємство є стратегічним партнером закладу професійної (професійно-технічної) освіти зокрема і всього регіону південної Полтавщини взагалі, а його масштаби та інноваційні підходи до організації освітнього процесу вражають своєю потужністю.

Загалом І етап курсів підвищення кваліфікації на базі Вищого професійного гірничо-будівельного училища пройшов плідно та насичено, а слухачі КПК зазначили високий організаційний та науково-методичний рівень освітнього процесу.