У БІНПО СТАРТУВАЛИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ЖИТОМИРЩИНИ

16.02. 2020

27 січня 2020 року стартували курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Житомирщини. На базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомир» (куратор – доцент кафедри МПО та СГД Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти, к.с.-г.н. Світлана Соболєва) розпочато організаційно-мотиваційний етап курсів підвищення кваліфікації в групі майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О. На заняттях активно обговорювались актуальні питання, що стосуються дидактики професійної освіти та реалізації освітніх інновацій у професійній діяльності з урахуванням потреб сучасного ринку праці.

Керівництво навчального закладу провели для науково-педагогічних працівників БІНПО та слухачів курсів екскурсію по навчальних майстернях ЗП(ПТ)О, під час якої всі з переконались в тому, що ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» – це заклад освіти європейського рівня. Він має сучасну потужну матеріальну базу, в якому постійно впроваджуються інноваційні технології і сучасні методики навчання для підготовки конкурентоспроможних робітників.

Колектив ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» систематично працює над формуванням якісного освітнього простору, відкритий для дискусій, цікавих ідей, нових альтернативних підходів в організації освітнього процесу.