Білоцерківський інститут неперервної професійної ОСВІТИ
ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» НАПН України

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ЗАМОВНИКИ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ І КЛЮЧОВІ СТЕЙКҐОЛДЕРИ ЗАПРОШУЄМО ДО КОНСАЛТИНГОВОГО ЦЕНТРУ БІНПО

22.10. 2022

Діяльність Консалтингового центру «Новітні педагогічні і виробничі технології» передбачає науково-методичний супровід безперервного професійного розвитку педагогів в умовах неформальної та інформальної освіти та надання дорадницької,  консультативної, коучингової допомоги, поширення кращих освітніх практик.

У створеному мережевому освітньо-цифровому просторі педагоги можуть отримати компетентні відповіді на актуальні запитання.

Місією Центру є сприяння професійному розвитку педагога впродовж життя.

Метою є створення віртуального комунікаційного середовища, у якому педагоги професійної освіти можуть отримати компетентні відповіді на актуальні питання щодо методики професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників та на інші значущі запитання, які стосуються їх професійно – педагогічної діяльності.

Зміст консалтингової допомоги:

  • презентація результатів упровадження новітніх педагогічних і виробничих технологій у практику діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти;
  • презентація матеріалів педагогічного досвіду та кращих освітніх практик;
  • ознайомлення із сучасним обладнанням, технікою, інструментом та технологіями (за матеріалами спеціалізованих виставок, виробничої практики, відвідування виробництва).

Завдання консалтингового центру полягають у необхідності:

  • актуалізації, оновлення, удосконалення та систематизації знань і умінь щодо методичної діяльності педагога закладу П(ПТ)О;
  • підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників через супервізію;
  • посилення мотивації до саморозвитку та самовдосконалення в умовах неформальної та інформальної освіти.

Консалтинговий центр здійснює видання експрес-інформацій, матеріалів про перспективний педагогічний досвід у соціальній мережі ФБ (https://www.facebook.com/groups/1852320).

Виявлення освітніх запитів і професійних потреб педагогічних працівників закладів професійної освіти з метою надання їм консультативної допомоги здійснюється шляхом опитування слухачів курсів підвищення кваліфікації за покликанням https://forms.gle/u77SWw63dyYVLqbd9

 

ГРАФІК РОБОТИ КОНСАЛТИНГОВОГО ЦЕНТРУ       приєднатися до зустрічі

РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ КОНСАЛТИНГОВОГО ЦЕНТРУ 2024 рік


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial